Opći uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja stranice

Stranice https://www.meladetect.com  i https://ehealth.meladetect.com/ su izrađene je u sklopu projekta MELAdetect – Rano otkrivanje melanoma kože, sluznica i oka sufinanciranog je iz trilateralnog programa Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020. godine.

Nositelj projekta je Zavod za javno zdravstvo Zadar koji je ujedno i zadužen za upravljanje ovim stranicama.

Zavod za javno zdravstvo Zadar, Kolovare 2, 23 000 Zadar, telefon: +385 (0)23 300 830; fax: +385 (0)23 211 072; e-pošta: info@meladetect.com; web: www.zjz-zadar.hr; IBAN: HR2924020061100520475

Sadržaj na ovim stranicama je javna informacija, koja se slobodno može citirati uz navođenje izvora http://www.meladetect.com ili http://ehealth.meladetect.com/.

Odricanje od odgovornosti

Internet stranica „meladetect.hr“ i „e-health alat“ (u daljnjem tekstu stranice) realizirani su i izrađeni uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Zavoda za javno zdravstvo Zadar i ni na koji način se ne može smatrati odrazom stavova Europske unije.

Sadržaj ovih stranica namijenjen je samo u obrazovne i informativne svrhe.

Informacije sadržane na stranicama kao i  odgovori stručnjaka na pitanja korisnika, općenitog su karaktera te ne predstavljaju usluge specifičnog medicinskog savjeta za pojedinačne slučajeve, niti konačan savjet liječnika. Informacije i savjeti ne mogu zamijeniti liječnički pregled, niti im je cilj pružati sveobuhvatnu medicinsku uslugu. Odgovori su isključivo informativnog karaktera, te služe samo kao smjernice kako bi korisnici dobili određene informacije pomoću kojih mogu bolje razumijeti svoje zdravstveno stanje ili svoje već dijagnosticirane zdravstvene poremećaje. Specifični liječnički savjeti se ne pružaju na ovim stranicama, te se u svakom slučaju za dijagnosticiranje i određivanje specifičnog medicinskog tretmana obratite ovlaštenom liječniku, stomatologu i/ili ljekarniku. Eventualno korištenje podataka sa ovih stranica suprotno gore navedenim odredbama i uvjetima, isključiva je odgovornost korisnika.

Autorska prava

Sav sadržaj stranica, uključujući i sve publikacije podignute na stranice besplatne su je za korištenje i može se slobodno koristiti, čuvati, prilagoditi, prevesti, izlagati, reproducirati bilo kojim tehničkim postupcima te objavljivati ili prenositi putem bilo kojeg medija kako bi se osigurala široko rasprostranjena promocija rezultata projekta te kako bi rezultati bili dostupni javnosti, a što je u skladu s potpisanim Ugovorom o sufinanciranju.

Ostale stranice

Ova internet stranica može sadržavati veze na druge internet stranice koje nisu u našem vlasništvu.  Ne kontroliramo, preporučujemo ili ne podržavamo te ne odgovaramo za druge interet stranice ili njihov sadržaj, proizvode, usluge ili pravila o privatnosti.

Nadležnost

Ovim se stranicama kontrolira i upravlja iz Zadra, Hrvatske (bez obzira gdje se nalaze poslužitelji hostinga). Sva pitanja koja se odnose na ove stranice uređuju zakoni gore navedene nadležnosti.